03 April 2013

SUHU (BBT) KU KEMBALI NORMAL

Assalamualaikum wbt

Syukur ... Alhamdulillah


Syukur alhamdulillah... suhu BBT ku kembali normal..apakah kerana kesan dari pengambilan duphaston? mungkin kah juga kerana tiada rasa stress ber TTC atau apakah juga kerana penurunan berat badan ku beberapa KG? atau mungkin kah juga kerana ....arrgghh ... xtau la... tapi yg penting... daku sangat bersyukur ... 

apa yg berlaku ada dengan izin Allah SWT juga ... suhu ku sekarang paling tinggi 36.65 then 36.5, 36.4, 36.3 erm ... dah x rendah macam dulu lagi ... yang sebenarnya daku dah derhaka dengan gynae sebab sepatutnya duphaston tu daku kena amek 3 cycle tapi aku amek 2 cycle jer ...  huhu ... harap2 xde apa2 kesan negatif pada hormon aku ...

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Sudi-sudi kan lah meng 'komen' ... thanks yaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...